Verhuur/Kookworkshop

Verhuur/Kookworkshop

Eerst proberen dan geloven? 

GrillRing-Set Huren                                                  

Feestje?  Etentje? Twijfel? Gewoon eerst proberen? U kunt een GrillRing-Set huren voor 1 of meerdere dagen vanaf € 69,- of een vuurschaal (tot 120 cm) voor 2 dagen vanaf € 39,- Voor meer info mail naar info@Co-Fire.nl voor de mogelijkheden

AANBIEDING Indien u binnen 3 maanden na het huren van de GrillRing-Set overgaat tot aankoop van een compleet GrillRing-Set, ontvangt u 50% terug van het huurbedrag. U kunt deze korting verkrijgen door een mail te sturen naar huren@co-fire.nl. Geef uw bestel- of factuurnummer door en de datum dat u uw GrillRing gehuurd heeft.

Kook Workshops                                                   Culinair koken op de GrillRing?

Koken In de Kas, bekend van het programma "Koken met Sterren", biedt in samenwerking met Co-Fire op 10 september 2019 een kookworkshop aan Co-Fire; Cooking on Fire!

Onder begeleiding van vakkundige, gerenommeerde koks heeft Koken in de Kas een workshop samengesteld zodat u niet alleen ziet hoe u ook culinair kunt koken op de GrillRing maar ook alle tips/recepten/mogelijkheden rondom de GrillRing leert kennen. Ook leuk als familie etentje, cadeautip of in combinatie met een zakelijke bijeenkomst.

Wat houdt de workshop in?

  • Praktische tips rondom de GrillRing
  • Koken op de Grillring met verse ingrediënten
  • Onder begeleiding van een of meerdere professionele Kok(s)
  • Voor groepsgroottes van 7 tot 15 mensen. 
  • Workshop vind in de kas plaats waardoor deze bij alle weersomstandigheden door kan gaan.

U kunt zich aanmelden door op de volgende link te klikken contactformulier of even te bellen naar koken in de Kas 0316-330718.

AANBIEDNG Ga naar de kookworkshop bij "Koken In de Kas" en ontvang bij aankoop (< 3 maanden) van een GrillRing-Set 50% retour van de kosten van de Workshop. Kijk op de website van Koken in de Kas voor alle data www.kokenindekas.nl  

Heeft u recent (< 3e maanden) al een GrillRing aangekocht? Ook dan komt u in aanmerking voor de 50% korting op de kookworkshop. U kunt deze korting na het volgen van de workshop alsnog bij Co-Fire verkrijgen door op de link: koken@Co-Fire.nl te klikken en de gewenste vragen even in te vullen.  

 

 

 

 

(Ver-) Huur Co-Fire 90 cm

(Ver-) Huur Co-Fire 90 cm

99,00

Huurovereenkomst                        .....