Verhuur/Kookworkshop

Verhuur/Kookworkshop

Eerst proberen dan geloven?

Huren

Feestje?  Etentje? Twijfel? Gewoon eerst proberen?

U kunt een GrillRing huren voor 1 of meerdere dagen

U huurt al een GrillRingset vanaf 69 euro of een vuurschaal (tot 120 cm) voor 2 dagen vanaf 39 euro.

Mail even naar info@Co-Fire.nl voor de mogelijkheden. 

Aanbieding

Indien u binnen 3 maanden na het huren van de GrillRing overgaat tot aankoop van een GrillRingset, ontvangt u 50% terug van het huurbedrag. U kunt deze korting verkrijgen door een mail te sturen naar huren@co-fire.nl. Geef even uw bestel of factuurnummer door en de datum dat u uw GrillRing gehuurd heeft.

KookWorkShops

> Culinair koken op de GrillRing?

Koken In de Kas (bekend van het programma ""Koken met Sterren"") biedt in samenwerking met Co-Fire een kookworkshop aan genaamd Co-Fire; Cooking on Fire!

Onder begeleiding van vakkundige, gerenomeerde koks heeft Koken in de Kas een workhop samengesteld zodat u niet alleen ziet hoe u ook culinair kunt koken op de GrillRing maar ook alle tips/recepten/mogelijkheden rondom de GrillRing leert kennen. Ook leuk als familieetentje, cadeautip of in combinatie met een zakelijke bijeenkomst.

Wat houdt de workshop in?

  • Praktische tips rondom de GrillRing
  • Koken op de Grillring met verse ingrediënten
  • Onder begeleiding van een of meerdere professionele Kok(s)
  • Voor groepsgroottes van 7 tot 15 mensen. 
  • Workshop vind in de kas plaats waardoor deze bij alle weersomstandigheden door kan gaan.

U kunt zich aanmelden door op de volgende link te klikken contactformulier of even te bellen naar koken in de Kas  0316-330718

Aanbieding

Ga naar de kookworkshop bij ""Koken In de Kas"" en ontvang bij aankoop (< 3 maanden) van een GrillRing-Set 50% retour van de kosten. Kijk op de website van Koken in de Kas voor de data. (www.kokenindekas.nl

Heeft u recent  (< 3e maanden) al een GrillRing aangekocht? Ook dan komt u in aanmerking voor de 50% korting op de kookworkshop. U kunt deze korting na het volgen van de workshop alsnog bij Co-Fire verkrijgen door op de link: koken@Co-Fire.nl te klikken en de gewenste vragen even in te vullen.  

 

 

 

 

(Ver-) Huur Co-Fire  (90 cm)

(Ver-) Huur Co-Fire (90 cm)

99,00

Huurovereenkomst                        .....

test