GrillRing-Set 80 Column

839,00

Excl. BTW: €693,39

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
GrillRing-Set Column (80 cm)

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

The GrillRing-Set 80 Column bestaat uit:

  • Gietijzeren vuurschaal 80 cm
  • Cortenstalen Ring 38/6 cm
  • The GrillRing 80
  • The Column 40
  • The Top 83 cm  
  • The Spatula large

The GrillRing is gemaakt van hoogwaardig 8mm gehard staal. Het staal is door een warmtebehandeling spanningsvrij gemaakt waardoor de kans op kromtrekken geminimaliseerd is en het oppervlak robuust en krasvast is. De GrillRing ‘zweeft’ in de schaal waardoor eventueel overtollig olie of vet altijd direct in de schaal wordt afgevoerd. De afstand tot de rand van de schaal maakt tevens luchttoevoer mogelijk zodat het vlammenspel volledig tot ontwikkeling kan komen. De GrillRing is in hoogte verstelbaar. Optioneel met Grill-sleuven verkrijgbaar. Door de grill-sleuven heeft uw gerecht direct contact met het vuur en verkrijgt daardoor de BBQ striping en rooksmaak. 

De gietijzeren vuurschaal is zeer geschikt omdat het vuurvast (trekt niet krom) en minder roestgevoelig is als bijvoorbeeld plaatstaal. Door het wegnemen van de GrillRing kunt u de schaal ook afzonderlijk als vuurschaal gebruiken.

De Cortenstalen ring onder de vuurschaal geeft stabiliteit en maakt het mogelijk deze zonder GrillRing tegen de wind in of voor beter zicht op het vuur schuin te plaatsen. 

The Column van Cortenstaal 40x40x75 cm is een robuuste zuil voor optimaal bakken en braden met de GrillRing.

The Top zorgt ervoor dat de GrillRing en schaal worden afgeschermd voor regeninval en voorkomt het eventueel verwaaien van as en vonken. Zodra de plaat op de schaal wordt geplaatst wordt het vuur onmiddellijk gedoofd en kunt u met een gerust gevoel de vuurplek verlaten. Ook heeft u met de CorTenstalen Top er een (staan) tafel bij waarop u bijvoorbeeld ook decoratie kunt plaatsen als u de GrillRing niet gebruikt.

Met het handige spatel The Spatula van RVS bent u volledig uitgerust om al uw voedingswaren op de GrillRing te leggen, draaien of te verplaatsen, maar kunt u ook de GrillRing schoon schrapen. 


Cooking Accessoires extra te bestellen:

Bij de Accessoires vindt u handige etagères The Dot 80 of The Dot BBQ 80 met extra grill-sleuven voor extra kookoppervlakte.
Bij de Dot nu tijdelijk gratis vuurvaste handschoenen The Gloves (ook extra te bestellen) voor het makkelijk plaatsen an afhalen van de Dot. 

The WokGrill 80 voor het gebruik op de GrillRing om de speciale Co-Fire Wok en grillspiesen op te plaatsen. Tijdelijk met een gratis GrillSpiesen-Set, bestaande uit  6 gratis RVS spiesen van 45 cm.

De speciale Co-Fire oliekan Oilcan en Flammlachs maken u Co-Fire kookplezier compleet.


Met deze GrillRing-Set kunt u makkelijk 1 tot 40 gasten culinair verwennen.

Bundel bevat

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder