GrillRing-Set 60 Basic

319,00

Excl. BTW: €263,64

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
GrillRing-Set Basic (60 cm)

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

The GrillRing-Set 60 Basic bestaat uit 3 elementen:
  • Gietijzeren vuurschaal 60 cm
  • Cortenstalen Ring 33/6 cm
  • The GrillRing 60 cm
The GrillRing is gemaakt van hoogwaardig (8mm) gehard staal. Het staal is door een warmtebehandeling spanningsvrij gemaakt waardoor de kans op kromtrekken geminimaliseerd is en het oppervlak robuust en krasvast is. De GrillRing ‘zweeft’ in de schaal waardoor eventueel overtollig olie of vet altijd direct in de schaal wordt afgevoerd. De afstand tot de rand van de schaal maakt tevens luchttoevoer mogelijk zodat het vlammenspel volledig tot ontwikkeling kan komen. De GrillRing is in hoogte verstelbaar.
De vuurschaal is gemaakt van gietijzer en hiermee vuurvast (trekt niet krom) en minder roestgevoelig dan bijv. plaatstaal. De vuurschaal is ook afzonderlijk van ‘The GrillRing’ te gebruiken.
De Cortenstalen ring (Ø33 cm, hoogte 6 cm) welke onder de vuurschaal dient te worden geplaatst, biedt stabiliteit en maakt het mogelijk deze, zonder GrillRing, in de ‘Egg-position’ te kantelen.


The GrillRing-Set 60 Basic is eenvoudig uit te breiden met diverse accessoires: 
  • The Top 65 Dit is de afdekplaat die ervoor zorgt dat 'The GrillRing' en vuurschaal worden afgeschermd voor regeninval. Tevens voorkomt 'The Top' het verwaaien van as en vonken en wordt het vuur onmiddelijk gedoofd wanneer 'The Top' op de schaal wordt geplaatst. De toevoer van lucht verdwijnt, het vuur dooft en u kunt hiermee de vuurplek met een gerust hart verlaten. Tip: in combinatie met 'The Top' kunnen alle Co-Fire GrillRing-sets ook gebruikt worden als (staan) tafel. 
  • Zuilen en/of kubussen
  • Etagères: The Dot 60The Dot BBQ 60 en  The WokGrill inclusief Spiesenset
  • Kook accessoires: The Spatula, The Tong, Oilcan, Wok 60-100he Gloves
  • Met de Co-Fire Flammlachs kunt u op spectaculaire wijze uw zalm, of andere vis/vleessoorten, roken boven het vuur. De Flammlachs is gemaakt van Cederhout en geeft hiermee een heerlijke geur/smaak aan uw gerechten. 
Met The GrillRing-Set 60 Basic kunt u tot 10 gasten culinair verwennen.

Bundel bevat

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder