Roestkleur

Roestkleur

Co-Fire levert u de producten in nieuwstaat aan. Dit houdt in dat de produkten een (licht)grijze tot licht aangeroeste kleur hebben. Het bereiken van een volwaardige roestkleur kan op verschillende manieren:

  • U laat de prodcten op een natuurlijke wijze haar roestkleur bereiken. Dit duurt, afhankelijk van de weersomstandigheden bij gietijzer zo'n 3 maanden en bij (corten) staal tot wel 6 maanden
  • U bewerkt de gewenste producten zelf met een "bijtend" produkt zoals (schoonmaak) azijn. Dit verhouding van 2 delen azijn/1 deel water. Smeer de produkten op een natuurlijke wijze in alsof de regen het roestproces  heeft doen ontstaan. U dient dit een aantal malen te herhalen om een eerste aanzet tot roesten te versnellen.
  • U laat Co-Fire dmv een sterk bijtend middel uw producten behandelen. U ontvangt uw produkten dan direct met een (lichte) roestkleur. Dit proces wordt handmatig uitgevoerd en geeft altijd een uniek rsultaat.  Prijs is afhankelijk van het aantal, de combinatie en de afmeting(en) van uw producten. Vraag even de prijs op indien u uw product op kleur wenst te ontvangen.