GrillRing-Set 100 PRO+

1.599,00

Excl. BTW: €1.321,49

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
GrillRing-Set Pro 100+
Bestellen

Omschrijving

GrillRing-Set 100 PRO+
Co-Fire heeft speciaal voor de professionele markt grotere en verzwaarde GrillRing-Sets ontwikkeld. Ondanks dat de gietijzeren schalen qua hittebestendigheid beter geschikt zijn, was de verplaatsbaarheid en het minder kwetsbaar zijn van doorslaggevend belang om voor de Cortenstalen schalen te kiezen. Deze complete set wordt u in aangeroeste staat aangeboden zodat u hem ook direct sfeervol kunt inzetten. 

GrillRing-Set 100 PRO
+ heeft als extra een aslade en as-schuif. Met de asschuif kunt u, zeker indien u gedurende langere tijd aan het grillen bent (zoals bij een dag/avond event), tussentijds het as afvoeren. Ook geeft u het vuur daarmee een extra zuurstofboost zodat het vlammenspel nog meer tot ontwikkeling kan komen.

Met deze GrillRing-Set kunt u makkelijk tot 100 gasten culinair verwennen.


The GrillRing-Set 100 Pro+ bestaat uit:

  • The GrillRing 100 
  • Cortenstalen vuurschaal 100 cm (diep)
  • Cortenstalen stabilisatie Ring 46/8 cm
  • The Woodstock PRO+ met aslade en asschuif
  • The Top 110 met druiprand
  • The Dot BBQ 100 PRO
  • The Gloves
  • The Turner 

The GrillRing is gemaakt van hoogwaardig 10 mm gehard staal. Het staal is door een warmtebehandeling spanningsvrij gemaakt waardoor de kans op kromtrekken geminimaliseerd is en het oppervlak robuust en krasvast is. De GrillRing ‘zweeft’ in de schaal waardoor eventueel overtollig olie of vet altijd direct in de schaal wordt afgevoerd. De afstand tot de rand van de schaal maakt tevens luchttoevoer mogelijk zodat het vlammenspel volledig tot ontwikkeling kan komen. De GrillRing is in hoogte verstelbaar. De GrillRing 100 BBQ heeft grillsleuven waardoor uw vlees, vis en groente de 'striping' en een bijzondere rooksmaak verkrijgen.

De vuurschaal is gemaakt van 3 mm dik Cortenstaal. Cortenstaal is een weersbestendige staalsoort en zeer geschikt voor het eventueel dagelijks verplaatsen van de set.  De GrillRing heeft een brede afstand tot de vuurschaal en zodoende een optima luchttoevoer en vetafvoer. Door het wegnemen van de GrillRing kunt u de schaal ook afzonderlijk als vuurschaal gebruiken.

The Woodstock PRO + zuil van Cortenstaal 48x48x70cm geeft niet alleen de juiste hoogte om staand te koken, maar biedt ook een handige ruimte om uw houtblokken en overige attributen op te slaan. De Woodstock PRO+ is een zwaardere uitvoering van de normale Woodstock en heeft een stoerdere uitstraling. de + versie heeft bovendien een as-schuif en aslade waardoor u makkleijk (ook tussentijds) het as af kunt voeren.

De afdekplaat The Top 110 zorgt ervoor dat de GrillRing en schaal worden afgeschermd voor regeninval en voorkomt het eventueel verwaaien van as en vonken. Zodra de plaat op de schaal wordt geplaatst wordt het vuur onmiddellijk gedoofd en kunt u met een gerust gevoel de vuurplek verlaten. De Top 110 heeft aan de onderzijde een druiprand waardoor de inval van regenwater volledig geminimaliseerd wordt. Ook heeft u met de CorTenstalen Top er een (sta-) tafel bij waarop u bijvoorbeeld ook decoratie kunt plaatsen als u de GrillRing niet gebruikt.

The Dot BBQ 100 met grillsleuven zorgt niet alleen voor extra grilloppervlakte maar geeft u vlees, vis en groente de 'striping' een bijzondere rooksmaak. Om de eventueel hete Dot te kunnen verwijderen bevat dit set ook vuurvaste handschoenen The Gloves.

The Turner is een handige RVS spatel waarmee u de plaat eenvoudig schoon schraapt, het vlees kunt aansnijden en verplaatsen. De Turner kunt u tijdens het koken op de rand van de GrillRing plaatsen..


Maatwerk/Verzenden
De PRO lijn kent een aantal varianten en kan in overleg met u worden samengesteld. Ook de verzending is van een aantal factoren afhankelijk.
Neem even contact op met de afdeling verkoop. Dit kan per mail info@co-fire.nl of direct per telefoon 0031 646303738

Bundel bevat