Mobile 100+

2.195,00

Excl. BTW: €1.814,05

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Mobile 100+

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

De Co-Fire Mobile 100+ ideaal voor zowel de professionele als de hobbymatige kok! 

De Mobile is niet alleen een meubelstuk voor uw tuin of terras maar heeft ook alle mogelijkheden om een volledig culinaire maaltijd koken. De Mobile is compact en verplaatsbaar zodat u hem makkelijk daar kunt gebruiken waar u hem nodig hebt. Er is ruimte om er hout, borden, voedingswaren, kruiden, handdoek etc. in of op te plaatsen. Ook heeft de Mobile een snijblok van massief essenhout.

De Mobile is er in de 90 en 100 cm schaalversie en heeft altijd een handige aslade en asschuif zodat hij ook inzetbaar is bij langdurig gebruik in de catering, feesten of bij events. De as-schuif maakt het mogelijk om uw as tussentijds af te voeren en uw vuur tussentijds weer van de benodigde zuurstof te voorzien zodat u altijd een aangenaam vlammenspel behoud.

 Afhankelijk van de grootte kunt u makkelijk tot 100 gasten culinair verwennen.

The Mobile 100+ bestaat uit:

  • The GrillRing 100 PRO (met/zonder grillsleuven)
  • Cortenstalen vuurschaal 100 cm 
  • Cortenstalen stabilisatie Ring 46/8
  • The Mobile met aslade en asschuif 
  • The Top 110 PRO met druiprand
  • The Dot BBQ 100 PRO
  • The Gloves
  • The Spatula large
  • Beukenhouten plank 48x48
  • Colson wielen in blauw of grijs en in hoogte verschillend.

The GrillRing is gemaakt van hoogwaardig 10 mm gehard staal. Het staal is door een warmtebehandeling spanningsvrij gemaakt waardoor de kans op kromtrekken geminimaliseerd is en het oppervlak robuust en krasvast is. De GrillRing ‘zweeft’ in de schaal waardoor eventueel overtollig olie of vet altijd direct in de schaal wordt afgevoerd. De afstand tot de rand van de schaal maakt tevens luchttoevoer mogelijk zodat het vlammenspel volledig tot ontwikkeling kan komen. De GrillRing is in hoogte verstelbaar. De GrillRing 100 BBQ heeft grillsleuven waardoor uw vlees, vis en groente de 'striping' en een bijzondere rooksmaak verkrijgen.  

De Cortenstalen vuurschaal van 3 mm dik Cortenstaal is een optimale schaal voor deze Mobile. Cortenstaal is een weersbestendige staalsoort en zeer geschikt voor het eventueel dagelijks verplaatsen van de set. De GrillRing heeft een brede afstand tot de vuurschaal en zodoende een optima luchttoevoer en vetafvoer. Door het wegnemen van de GrillRing met de draagarm kunt u de schaal ook afzonderlijk als vuurschaal gebruiken.

The Mobile 100  is gemaakt van koud gewalst cortenstaal 2mm dik en is voorzien van aslade en as-schuif waardoor u ook tussentijds makkelijk as kunt afvoeren en en het vuur makkelijker haar vlammenspel behoud. Door de vakverdeling heeft u allerlei ruimtes om uw hout, kruiden, borden, gereedschappen etc. in op te slaan. De Cortenstalen ring gemonteerd op de Mobile zorgt voor de nodige stabiliteit maar ook voor het recht plaatsen van de schaal ook bij schuine bodem.

Snijplank van 48x48x4 cm is van massief beukenhout en ideal om alle voorbereidingen voor het koken op de GrillRing te treffen.

Deze heavy duty Colson wielen zijn verkrijgbaar standdar in het blauw of op verzoek in het grijs. Ook kunt u, afhankelijk wat u een prettige werkhoogte vind, kiezen voor de 80mm of 125 mm wielen. Totale werkhoogte van de GrillRing komt daarmee voor de 80 mm wielen op 95 cm en voor de 125 mm wielen op 100 cm.

De afdekplaat The Top 110 PRO zorgt ervoor dat de GrillRing en schaal worden afgeschermd voor regeninval en voorkomt het eventueel verwaaien van as en vonken. Zodra de plaat op de schaal wordt geplaatst wordt het vuur onmiddellijk gedoofd en kunt u met een gerust gevoel de vuurplek verlaten. De Top 110 PRO heeft aan de onderzijde een druiprand waardoor de inval van regenwater volledig geminimaliseerd wordt. Ook heeft u met de CorTenstalen Top er een statafel erbij waarop u bijvoorbeeld ook decoratie kunt plaatsen als u de GrillRing niet gebruikt.

The Dot BBQ 100 PRO met grillsleuven zorgt niet alleen voor extra grilloppervlakte maar geeft vlees, vis en groente de 'striping' met een bijzondere rooksmaak. Om de eventueel hete Dot te kunnen verwijderen bevat dit set ook vuurvaste handschoenen The Gloves.

The Spatula large is een handige RVS spatel waarmee u de plaat eenvoudig schoon schraapt en het vlees kunt verplaatsen. De Spatula kunt u tijdens het koken op de rand van de GrillRing plaatsen..

Oilcan is een handig oliekannetje om de olie gelijkmatig over de grillplaat te kunnen verdelen.

Roestkleur Alle cortenstalen elementen worden voor u al vooraf bewerkt zodat u de set gelijk sfeervol kunt inzetten.


Optioneel:
The WokGrill 90/100 voor het gebruik op de GrillRing om de speciale Co-Fire Wok en grillspiesen op te plaatsen. 

De Spatula maar ook de handige tang The Tong kunt u tijdens het koken op de rand van de GrillRing plaatsen.

Met de Flammlachs kunt u op spectaculaire wijze niet alleen uw zalm maar ook overige vis/vleessoorten grilleren boven het vuur.

Met deze gietijzeren Woodsplitter kunt u eenvoudig en snel al het hout splijten en gereed maken voor het perfecte vuur om de GrillRing aan te steken. Geschikt voor het splijten van houtblokken met een maximale diameter van 17 cm.

The Porter 100 is een draagarm waarmee u heel eenvoudig de zware GrillRing kunt verplaatsen. Ook indien deze nog verhit is. Door het wegnemen van de Grillring kunt u de schaal ook als vuurschaal inzetten. 


Maatwerk/Verzenden
De PRO lijn kent een aantal varianten en kan in overleg met u worden samengesteld. Ook de verzending is van een aantal factoren afhankelijk.
Neem even contact op met de afdeling verkoop. Dit kan per mail info@co-fire.nl of direct per telefoon 0031 646303738

Bundel bevat

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder