GrillRing-Set 100 PRO+

1.659,00

Excl. BTW: €1.371,07

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
GrillRing-Set PRO 100+

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Bestellen

Omschrijving

Co-Fire heeft speciaal voor de professionele markt een zwaardere GrillRing-Set ontwikkeld. Deze PRO-lijn wordt verroest (in roestkleur) aangeboden, zodat hij meteen sfeervol kan worden ingezet.
De PRO+ Serie onderscheidt zich van de normale PRO lijn door de aanwezigheid van een aslade en as-schuif. Met de aslade en as-schuif kunt u, zeker indien u gedurende langere tijd aan het grillen bent (zoals bij een dag/avond event), tussentijds de as afvoeren. Ook geeft u het daarmee een extra zuurstofboost zodat het vlammenspel nog meer tot ontwikkeling kan komen. 
Met deze GrillRing-Set kunt u makkelijk tot 80 gasten culinair verwennen.

Het GrillRing-Set 100 PRO+ bestaat uit:

  • The GrillRing 100 PRO BBQ (met/zonder grillsleuven)
  • Cortenstalen vuurschaal 100 cm diep
  • Cortenstalen stabilisatie Ring 46/8 cm
  • The Woodstock PRO+ met aslade en asschuif
  • The Top 110 PRO met druiprand
  • The Dot BBQ 100 PRO
  • The Gloves
  • The Spatula large
  • Oilcan

The GrillRing 100 PRO  is gemaakt van hoogwaardig 10 mm gehard staal. Het staal is door een warmtebehandeling spanningsvrij gemaakt waardoor de kans op kromtrekken geminimaliseerd is en het oppervlak robuust en krasvast is. De GrillRing ‘zweeft’ in de schaal waardoor eventueel overtollig olie of vet altijd direct in de schaal wordt afgevoerd. De afstand tot de rand van de schaal maakt tevens luchttoevoer mogelijk zodat het vlammenspel volledig tot ontwikkeling kan komen.De GrillRing is in hoogte verstelbaar. De GrillRing 100 BBQ heeft optioneel grillsleuven waardoor uw vlees, vis en groente de 'striping' en een bijzondere rooksmaak verkrijgen. 

De vuurschaal is gemaakt van 3 mm dik Cortenstaal. Cortenstaal is een weersbestendige staalsoort en zeer geschikt voor het eventueel dagelijks verplaatsen van de set.  De GrillRing heeft een brede afstand tot de vuurschaal en zodoende een optima luchttoevoer en vetafvoer. Door het wegnemen van de GrillRing kunt u de schaal ook afzonderlijk als vuurschaal gebruiken.

The Woodstock PRO + zuil van Cortenstaal 48x48x70cm geeft niet alleen de juiste hoogte om staand te koken, maar biedt ook een handige ruimte om uw houtblokken en overige attributen op te slaan. De Woodstock PRO is een zwaardere uitvoering van de normale Woodstock en heeft een stoerdere uitstraling. De PRO+ versie heeft bovendien een as-schuif en aslade waardoor u makkelijk (ook tussentijds) het as af kunt voeren.

De afdekplaat The Top 110 PRO zorgt ervoor dat de GrillRing en schaal worden afgeschermd voor regeninval en voorkomt het eventueel verwaaien van as en vonken. Zodra de plaat op de schaal wordt geplaatst wordt het vuur onmiddellijk gedoofd en kunt u met een gerust gevoel de vuurplek verlaten. De Top 110 PRO heeft aan de onderzijde een druiprand waardoor de inval van regenwater volledig geminimaliseerd wordt. Ook heeft u met de CorTenstalen Top er een (sta-) tafel bij waarop u bijvoorbeeld ook decoratie kunt plaatsen als u de GrillRing niet gebruikt.

The Dot BBQ 100 PRO met grillsleuven zorgt niet alleen voor extra grilloppervlakte maar geeft u vlees, vis en groente de 'striping' met een bijzondere rooksmaak. Om de eventueel hete Dot te kunnen verwijderen bevat dit set ook vuurvaste handschoenen The Gloves.

The Spatula is een handige RVS spatel waarmee u de plaat eenvoudig schoon schraapt en het vlees kunt verplaatsen. De Spatula kunt u tijdens het koken op de rand van de GrillRing plaatsen..

De speciale RVS Oilcan van 500ml maakt u Co-Fire kookkunsten compleet.

Roestkleur Alle cortenstalen elementen worden voor u al vooraf bewerkt zodat u de set gelijk sfeervol kunt inzetten.


Optioneel:
The WokGrill 90/100 voor het gebruik op de GrillRing om de speciale Co-Fire Wok en grillspiesen op te plaatsen. Tijdelijk met een gratis Grill Spiesen-Set bestaande uit  6 gratis RVS spiesen van 45 cm.
De handige tang The Tong is een praktisch kook toebehoor dat u op de rand van de GrillRing kunt plaatsen.

Met de Flammlachs kunt u op spectaculaire wijze niet alleen uw zalm maar ook overige vis/vleessoorten grilleren boven het vuur.

Met deze gietijzeren Woodsplitter kunt u eenvoudig en snel al het hout splijten en gereed maken voor het perfecte vuur om de GrillRing aan te steken. Geschikt voor het splijten van houtblokken met een maximale diameter van 17 cm.

The Porter 90/100 is een draagarm waarmee u heel eenvoudig zeker de zware eventueel nog warme GrillRing kunt verplaatsen. Door het wegnemen van de evt. verhitte GrillRing kunt u de schaal ook als vuurschaal inzetten en kan de GrillRing versnelt afkoelen waardoor dit gereedschap zeer geschikt is voor events en catering.


Maatwerk/Verzenden
De PRO lijn kent een aantal varianten en kan in overleg met u worden samengesteld. Ook de verzending is van een aantal factoren afhankelijk.
Neem even contact op met de afdeling verkoop. Dit kan per mail info@co-fire.nl of direct per telefoon 0031 646303738

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder