GrillRing-Set Cortenstaal 80 Column

815,00 799,00

Excl. BTW: €660,33

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
GrillRing-Set Column 80 cortenstaal)

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

The GrillRing-Set Cortenstaal 80 Column bestaat uit:

  • Cortenstalen vuurschaal 80 plat
  • The GrillRing 80
  • The Column 40
  • The Top 83 cm  
  • The Spatula large

The GrillRing is gemaakt van hoogwaardig 8mm gehard staal. Het staal is door een warmtebehandeling spanningsvrij gemaakt waardoor de kans op kromtrekken geminimaliseerd is en het oppervlak robuust en krasvast is. De GrillRing ‘zweeft’ in de schaal waardoor eventueel overtollig olie of vet altijd direct in de schaal wordt afgevoerd. De afstand tot de rand van de schaal maakt tevens luchttoevoer mogelijk zodat het vlammenspel volledig tot ontwikkeling kan komen. De GrillRing is in hoogte verstelbaar.

De cortenstaal vuurschaal is voorzien van een onderring voor stabiliteit. Cortenstaal is een weervaste staalsoort wat weliswaar een roestlaag vormt echter niet doorroest. Door het wegnemen van de GrillRing kunt u de schaal ook afzonderlijk als vuurschaal gebruiken

The Column van Cortenstaal 40x40x75 cm is een robuuste zuil voor optimaal bakken en braden met de GrillRing.

The Top zorgt ervoor dat d.e GrillRing en schaal worden afgeschermd voor regeninval en voorkomt het eventueel verwaaien van as en vonken. Zodra de plaat op de schaal wordt geplaatst wordt het vuur onmiddellijk gedoofd en kunt u met een gerust gevoel de vuurplek verlaten. Ook heeft u met de CorTenstalen Top er een (staan) tafel bij waarop u bijvoorbeeld ook decoratie kunt plaatsen als u de GrillRing niet gebruikt.

Met het handige spatel Spatula van RVS bent u volledig uitgerust om al uw voedingswaren op de GrillRing te leggen, draaien of te verplaatsen, maar kunt u ook de GrillRing schoon schrapen. 


Cooking  Accessoires extra te bestellen:

The Dot 80 en The Dot BBQ 80 met grillsleuven zijn etagères voor extra kookoppervlakte en worden in het midden van de GrillRing geplaatst. Bij de Dot nu tijdelijk gratis vuurvaste handschoenen The Gloves (ook extra te bestellen) voor het makkelijk plaatsen an afhalen van de Dot, zie Cooking Accessories. 
The WokGrill 80 voor het gebruik op de GrillRing om een  speciale Co-Fire Wok en grillspiesen op te plaatsen. Tijdelijk met een gratis GrillSpiesen-Set, bestaande uit  6 gratis RVS spiesen van 45 cm.
De speciale Co-Fire Oilcan, de tang The Tong en de Flammlachs maken u Co-Fire kookplezier compleet.


Met deze GrillRing-Set kunt u makkelijk een tot 40 gasten culinair verwennen.

Bundel bevat

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder