GrillRing-Set Cortenstaal 80 Woodstock

815,00 799,00

Excl. BTW: €660,33

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
GrillRing-set Woodstock (80 cm cortenstaal)

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

The GrillRing-Set Cortenstaal 80 Woodstock bestaat uit:

  • Cortenstalen vuurschaal 80 cm (ondiep)
  • The GrillRing 80
  • The Woodstock  
  • The Top 83 cm
  • The Spatula small

The GrillRing is gemaakt van hoogwaardig 8mm gehard staal. Het staal is door een warmtebehandeling spanningsvrij gemaakt waardoor de kans op kromtrekken geminimaliseerd is en het oppervlak robuust en krasvast is. De GrillRing ‘zweeft’ in de schaal waardoor eventueel overtollig olie of vet altijd direct in de schaal wordt afgevoerd. De afstand tot de rand van de schaal maakt tevens luchttoevoer mogelijk zodat het vlammenspel volledig tot ontwikkeling kan komen. De GrillRing is in hoogte verstelbaar.

De cortentalen vuurschaal is voorzien van een onderring voor optimale stabiliteit. Cortenstaal is een weervaste staalsoort wat weliswaar een roestlaag vormt echter niet doorroest. Door het wegnemen van de GrillRing kunt u de schaal ook afzonderlijk als vuurschaal gebruiken.

The Woodstock is een zuil van Cortenstaal 40x40x75 cm heeft niet alleen de juiste hoogte om staand te koken, maar biedt ook een handige ruimte om uw houtblokken en overige attributen op te slaan. U kunt deze zuil ook horizontaal gebruiken om de kookhoogte te verlagen. 

De cortenstalen afdekplaat The Top zorgt ervoor dat de GrillRing en schaal worden afgeschermd voor regeninval en voorkomt het eventueel verwaaien van as en vonken. Zodra de plaat op de schaal wordt geplaatst wordt het vuur onmiddellijk gedoofd en kunt u met een gerust gevoel de vuurplek verlaten. Ook heeft u met de CorTenstalen Top er een (staan) tafel bij waarop u bijvoorbeeld ook decoratie kunt plaatsen als u de GrillRing niet gebruikt.

Met het handige Spatula van RVS bent u volledig uitgerust om al uw voedingswaren op de GrillRing te leggen, draaien of te verplaatsen, maar kunt u ook de GrillRing schoon schrapen. 


Cooking Accessoires zijn extra te bestellen:

The Dot 80 of The Dot BBQ 80 met grillsleuven, die een etagère voor extra kookoppervlakte op de Grillring worden geplaatst. Bij de Dot nu tijdelijk gratis vuurvaste handschoenen The Gloves (ook extra te bestellen) voor het makkelijk plaatsen an afhalen. 
The WokGrill 90 voor het gebruik op de GrillRing om de speciale Co-Fie Wok en grillspiesen op te plaatsen. Tijdelijk met een gratis GrillSpiesen-Set, bestaande uit  6 gratis RVS spiesen van 45 cm.
De speciale Co-Fire Oilcan, de tang The Tong en de FLammlachs maakt u Co-fire kookplezier compleet.


Met deze GrillRing-Set kunt u makkelijk een culinaire maaltijd tot 40 gasten verzorgen.

Bundel bevat

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder