Diverse GrillRing-Sets 80

Diverse GrillRing-Sets 80

Door het vlammenspel is het niet alleen een avontuur om te grillen, maar ook een zeer ontspannende manier van bakken en braden. De plaat wordt door de vlammen gelijkmatig verhit zodat de kans op verbranding zoals bij het reguliere barbecueën verleden tijd is. Door verschillende warmtezones, kunnen verschillende soorten vis, vlees of groente op elk moment bij perfecte temperatuur worden gegaard.

Afhankelijk voor welk set u kiest bestaat de GrillRing-Set Basic 80 minimaal uit 3 elementen:

  1. De gietijzeren vuurschaal is zeer geschikt omdat het vuurvast (trekt niet krom) en minder roestgevoelig is als bijvoorbeeld plaatstaal. Door het wegnemen van de GrillRing kunt u de schaal ook afzonderlijk als vuurschaal gebruiken.
  2. De Cortenstalen ring 38/6 onder de vuurschaal geeft stabiliteit en maakt het mogelijk deze zonder GrillRing in de ‘Egg-position’ te kantelen.
  3. The GrillRing is gemaakt van hoogwaardig 8mm gehard staal. Het staal is door een warmtebehandeling spanningsvrij gemaakt waardoor de kans op kromtrekken geminimaliseerd is en het oppervlak robuust en krasvast is. De GrillRing ‘zweeft’ in de schaal waardoor eventueel overtollig olie of vet altijd direct in de schaal wordt afgevoerd. De afstand tot de rand van de schaal maakt tevens luchttoevoer mogelijk zodat het vlammenspel volledig tot ontwikkeling kan komen. De GrillRing is in hoogte verstelbaar.

De basis-set is uit te breiden met:

The Top is een afdekplaat die zorgt ervoor dat de GrillRing en schaal worden afgeschermd voor regeninval en voorkomt het eventueel verwaaien van as en vonken. Zodra de plaat op de schaal wordt geplaatst wordt het vuur onmiddellijk gedoofd en kunt u met een gerust gevoel de vuurplek verlaten. Ook heeft u met de CorTenstalen Top er een (staan) tafel bij waarop u bijvoorbeeld ook decoratie kunt plaatsen als u de GrillRing niet gebruikt.
Woodstock, Column, Table, Cubes  zijn diverse cortenstalen zuilen. De meest verkocht is de Woodstock omdat deze zowel verticaal (sta-) als horizontaal (zithoogte) geplaatst kan worden. Tevens heeft deze zuil een handige mogelijkheid tot houtopslag. Gaat u voor design dan is The Table het meest geraffineerd of voor eenvoud, kies dan voor de Column of Cubes.
The Turner is een handige rvs spatel waarmee u de plaat eenvoudig schoon schraapt, het vlees kunt aansnijden en verplaatsen. De Turner kunt u tijdens het koken op de rand van de GrillRing plaatsen. In dezelfde serie is ook een grijper The Tong extra verkrijgbaar.
The Dot 80 of The Dot BBQ 80 is een etagère die u extra kook- en grilloppervlakte geeft. Zeker indien u culinair wenst te koken. De Dot kan na gebruik bij dovend vuur met vuurvaste handschoenen worden verwijdert, zodat de deksel voor het doven van het vuur en ter bescherming van de Grillring op de vuurschaal kan worden gelegd. 
The Dot WokGrill 80 voor het gebruik op de GrillRing om een wok en grillspiesen op te plaatsen. Tijdelijk met een gratis GrillSpiesen-Set, bestaande uit  6 gratis RVS spiesen van 45 cm.
 

Met deze GrillRing-Set kunt u makkelijk een maaltijd tot 40 gasten verzorgen.

GrillRing-Set 80 Column

GrillRing-Set 80 Column

719,00

The GrillRing-Set 80 Column bestaat uit: Gietijzeren vuurschaal 80 cm Cortenstalen.....

GrillRing-Set 80 Table

GrillRing-Set 80 Table

739,00

The GrillRing-Set 80 Table bestaat uit: Gietijzeren vuurschaal 80 cm Cortenst.....

GrillRing-Set 80 Woodstock

GrillRing-Set 80 Woodstock

719,00

The GrillRing-Set 80 Woodstock bestaat uit: Gietijzeren vuurschaal 80 cm Cort.....

GrillRing-Set Cortenstaal 80 Column

GrillRing-Set Cortenstaal 80 Column

699,00

The GrillRing-Set Cortenstaal 80 Column bestaat uit: Cortenstalen vuurschaal 80 plat.....

GrillRing-Set Cortenstaal 80 Table

GrillRing-Set Cortenstaal 80 Table

719,00

De GrillRing-Set Cortenstaal 80 Table bestaat uit: Cortenstalen vuurschaal.....

GrillRing-Set Cortenstaal 80 Woodstock

GrillRing-Set Cortenstaal 80 Woodstock

699,00

The GrillRing-Set Cortenstaal 80 Woodstock bestaat uit: Cortenstalen vuurschaal 80 c.....

GrillRing-Set 80 Basic

GrillRing-Set 80 Basic

449,00

The GrillRing-Set 80 Basic bestaat uit: Gietijzeren vuurschaal 80 cm The Gril.....

GrillRing-Set 80 Basic Cortenstaal

GrillRing-Set 80 Basic Cortenstaal

429,00

The GrillRing-Set 80 Basic Cortenstaal bestaat uit: Cortenstalen vuurschaal 80 .....