Diverse GrillRing-Sets 72

Diverse GrillRing-Sets 72

Door het vlammenspel is het niet alleen een avontuur om te grillen, maar ook een zeer ontspannende manier van bakken en braden. De plaat wordt door de vlammen gelijkmatig verhit zodat de kans op verbranding zoals bij het reguliere barbecueën verleden tijd is. Door verschillende warmtezones, kunnen verschillende soorten vis, vlees of groente op elk moment bij perfecte temperatuur worden gegaard.

Afhankelijk voor welk set u kiest bestaat de GrillRing-Set Basic Medium minimaal uit 3 producten:

  1. De vuurschaal is gemaakt van gietijzer. Gietijzer is zeer geschikt omdat het vuurvast (trekt niet krom) en minder roestgevoelig is als bijvoorbeeld plaatstaal. Door het wegnemen van de GrillRing kunt u de schaal ook afzonderlijk als vuurschaal gebruiken.
  2. De Cortenstalen ring large onder de vuurschaal geeft stabiliteit en maakt het mogelijk deze zonder GrillRing in de schuine ‘Egg-position’ te kantelen.
  3. ‘The GrillRing’ is gemaakt van hoogwaardig 8mm gehard staal. Het staal is door een warmtebehandeling spanningsvrij gemaakt waardoor de kans op kromtrekken geminimaliseerd is en het oppervlak robuust en krasvast is. De GrillRing ‘zweeft’ in de schaal waardoor eventueel overtollig olie of vet altijd direct in de schaal wordt afgevoerd. De afstand tot de rand van de schaal maakt tevens luchttoevoer mogelijk zodat het vlammenspel volledig tot ontwikkeling kan komen. Deze GrillRing is niet alleen vanuit design asymmetrisch gemaakt, maar ook om optimale kookoppervlakte te creëren. 

De basis-set is uit te breiden met:

'The Top' zorgt ervoor dat de GrillRing en schaal worden afgeschermd voor regeninval en voorkomt het eventueel verwaaien van as en vonken. Zodra de plaat op de schaal wordt geplaatst wordt het vuur onmiddellijk gedoofd en kunt u met een gerust gevoel de vuurplek verlaten. Ook heeft u met de CorTenstalen Top er een (staan) tafel bij waarop u bijvoorbeeld ook decoratie kunt plaatsen als u de GrillRing niet gebruikt.

Woodstock, Column, Table, Cubes  U kunt uit diverse zuilen kiezen. Meest verkocht is de Woodstock omdat deze zowel verticaal (sta-) als horizontaal (zithoogte) geplaatst kan worden. tevens heeft deze zuil een handige mogelijkheid tot houtopslag. Gaat u voor design dan is The Table het meest geraffineerd of voor eenvoud kies dan voor de Column of Cubes.

‘The Turner’ is een handige spatel waarmee u de plaat eenvoudig schoon schraapt, het vlees kunt aansnijden en verplaatsen. De Turner kunt u tijdens het koken op de rand van de GrillRing plaatsen. In dezelfde serie is ook een grijper ‘The Tong’ verkrijgbaar.

'The Dot 72' of 'The Dot BBQ 72' is een etagère die u extra kook- en grilloppervlakte geeft. Zeker indien u culinair wenst te koken. De Dot kan na gebruik bij dovend vuur met vuurvaste handschoenen ‚The Gloves‘  worden verwijdert, zodat de deksel 'The Top' voor het doven van het vuur en ter bescherming van de Grillring op de vuurschaal kan worden gelegd. 

 

Met deze GrillRing-Sets kunt u makkelijk tot 20 gasten culinair verzorgen.

 

GrillRing-Set 72 Basic

GrillRing-Set 72 Basic

336,00

De GrillRing-Set 72 Basic bestaat minimaal uit: Gietijzeren vuurschaal 72 cm Onderring .....

GrillRing-Set 72 Cube Small

GrillRing-Set 72 Cube Small

526,00

GrillRing-Set 72 Cube Small bestaat uit: Gietijzeren vuurschaal 72 cm Onderring small&n.....

GrillRing-Set 72 Woodstock

GrillRing-Set 72 Woodstock

564,00

GrillRing-Set 72 Woodstock bestaat uit: Gietijzeren vuurschaal 72 cm Onderring small&nb.....

test