Diverse Grillring-Sets 60

Diverse Grillring-Sets 60


Door het vlammenspel is het niet alleen een avontuur om te grillen, maar ook een zeer ontspannende manier van bakken en braden. De plaat wordt door de vlammen gelijkmatig verhit zodat de kans op verbranding zoals bij het reguliere barbecueën verleden tijd is. Door verschillende warmtezones, kunnen verschillende soorten vis, vlees of groente op elk moment bij perfecte temperatuur worden gegaard.

Afhankelijk voor welk set u kiest bestaat de GrillRing-Set Basic 60 uit 3 producten:

  1. De vuurschaal is gemaakt van gietijzer. Gietijzer is zeer geschikt omdat het vuurvast (trekt niet krom) en minder roestgevoelig is als bijvoorbeeld plaatstaal. Door het wegnemen van de GrillRing kunt u de schaal ook afzonderlijk als vuurschaal gebruiken.  
  2. De Cortenstalen ring 33/6 onder de vuurschaal geeft stabiliteit en maakt het mogelijk deze zonder GrillRing in de schuine ‘Egg-position’ te kantelen.
  3. The GrillRing 60 is gemaakt van hoogwaardig 8mm gehard speciaal staal. Het staal is door een warmtebehandeling spanningsvrij gemaakt waardoor de kans op kromtrekken geminimaliseerd is en het oppervlak robuust en krasvast is. De GrillRing ‘zweeft’ in de schaal waardoor eventueel overtollig olie of vet altijd direct in de schaal wordt afgevoerd. De afstand tot de rand van de schaal maakt tevens luchttoevoer mogelijk zodat het vlammenspel volledig tot ontwikkeling kan komen. Deze GrillRing is niet alleen vanuit design asymmetrisch gemaakt, maar ook om optimale kookoppervlakte te creëren. 

De basis-set is uit te breiden met:

The Top is een cortenstaeln afdekplaat en zorgt ervoor dat de GrillRing en schaal worden afgeschermd voor regeninval en voorkomt het eventueel verwaaien van as en vonken. Zodra de plaat op de schaal wordt geplaatst wordt het vuur onmiddellijk gedoofd en kunt u met een gerust gevoel de vuurplek verlaten. Ook heeft u met de CorTenstalen Top er een (staan) tafel bij waarop u bijvoorbeeld ook decoratie kunt plaatsen als u de GrillRing niet gebruikt.
Woodstock, Column, Table, Cubes zijn diverse zuilen van Cortenstaal. De meest praktische is de Woodstock omdat deze zowel verticaal (sta-) als horizontaal (zithoogte) geplaatst kan worden. tevens heeft deze zuil een handige mogelijkheid tot houtopslag. Gaat u voor design dan is The Table het meest geraffineerd of voor eenvoud kies dan voor de Column of Cubes.
The Turner is een handige rvs spatel waarmee u de plaat eenvoudig schoon schraapt, het vlees kunt aansnijden en verplaatsen. De Turner kunt u tijdens het koken op de rand van de GrillRing plaatsen. In dezelfde serie is ook een grijper The Tong extra verkrijgbaar.
The Dot 60 of The Dot BBQ 60 is een etagère die u extra kook- en grilloppervlakte geeft. Zeker indien u culinair wenst te koken. De Dot kan na gebruik bij dovend vuur met vuurvaste handschoenen The Gloves (nu tijdelijk gratis bij de Dots!) worden verwijdert,. U kunt dan de deksel 'The Top' voor het doven van het vuur en ter bescherming van de Grillring op de vuurschaal leggen. 
The Dot WokGrill 60 voor het gebruik op de GrillRing om een wok en grillspiesen op te plaatsen. Tijdelijk met een gratis GrillSpiesen-Set, bestaande uit  6 gratis RVS spiesen van 45 cm.

Met deze GrillRing-Sets 60 kunt u makkelijk voor 10 gasten gezellig koken.
GrillRing-Set 60 Basic

GrillRing-Set 60 Basic

299,00

The GrillRing-Set 60 Basic bestaat uit: Gietijzeren vuurschaal 60 cm Cortenstalen .....

GrillRing-Set 60 Cube

GrillRing-Set 60 Cube

509,00

The GrillRing-Set 60 Cube bestaat uit: Gietijzeren vuurschaal 60 cm Cortenstalen R.....

GrillRing-Set 60 Woodstock

GrillRing-Set 60 Woodstock

549,00509,00

 The GrillRing-Set 60 Woodstock bestaat uit: Gietijzeren vuurschaal 60 cm Cortenst.....