Diverse GrillRing-Sets 90

Diverse GrillRing-Sets 90

        
Door het vlammenspel is het niet alleen een avontuur om te grillen, maar ook een zeer ontspannende manier van bakken en braden. De plaat wordt door de vlammen gelijkmatig verhit zodat de kans op verbranding zoals bij het reguliere barbecueën verleden tijd is. Door verschillende warmtezones, kunnen verschillende soorten vis, vlees of groente op elk moment bij perfecte temperatuur worden gegaard.

The GrillRing-Set 90 Basic bestaat uit minimaal uit 3 producten:

  1. De gietijzeren vuurschaal is zeer geschikt omdat het vuurvast (trekt niet krom) en minder roestgevoelig is als bijvoorbeeld plaatstaal. Deze 90 cm vuurschaal heeft een grotere afstand tot de vuurschaal en zomede een optima luchttoevoer en vetafvoer. Door het wegnemen van de GrillRing kunt u de schaal ook afzonderlijk als vuurschaal gebruiken.
  2. De Cortenstalen ring 38/6 onder de vuurschaal geeft stabiliteit en maakt het mogelijk deze zonder GrillRing in de schuine ‘Egg-position’ te kantelen.
  3. The GrillRing is gemaakt van hoogwaardig 8mm gehard staal. Het staal is door een warmtebehandeling spanningsvrij gemaakt waardoor de kans op kromtrekken geminimaliseerd is en het oppervlak robuust en krasvast is. De GrillRing ‘zweeft’ in de schaal waardoor eventueel overtollig olie of vet altijd direct in de schaal wordt afgevoerd. De afstand tot de rand van de schaal maakt tevens luchttoevoer mogelijk zodat het vlammenspel volledig tot ontwikkeling kan komen. De GrillRing is in hoogte verstelbaar. The GrillRing 90 BBQ heeft als extra grillsleuven waardoor etenswaren des grillafdruk en ook de rooksmaak zoals bij het tratitionele BBQ' en verkrijgen.

De basis-set is uit te breiden met:

The Top zorgt ervoor dat de GrillRing en schaal worden afgeschermd voor regeninval en voorkomt het eventueel verwaaien van as en vonken. Zodra de cortenstalen plaat op de schaal wordt geplaatst wordt het vuur onmiddellijk gedoofd en kunt u met een gerust gevoel de vuurplek verlaten. Ook heeft u met de CorTenstalen Top er een (staan) tafel bij waarop u bijvoorbeeld ook decoratie kunt plaatsen als u de GrillRing niet gebruikt.
Woodstock, Column, Table, Cubes U kunt uit diverse Cortenstalen zuilen kiezen, meest verkocht is de Woodstock omdat deze zowel verticaal (sta-) als horizontaal (zithoogte) geplaatst kan worden. tevens heeft deze zuil een handige mogelijkheid tot houtopslag. Gaat u voor design dan is The Table het meest geraffineerd of voor eenvoud, kies dan voor de Column of Cubes.
The Turner is een handige rvs spatel waarmee u de plaat eenvoudig schoon schraapt, het vlees kunt aansnijden en verplaatsen. De Turner kunt u tijdens het koken op de rand van de GrillRing plaatsen. In dezelfde serie is ook een grijper The Tong extra verkrijgbaar.
The Dot 90 of The Dot BBQ 90 is een etagère die u extra kook- en grilloppervlakte geeft. Zeker indien u culinair wenst te koken. De Dot kan na gebruik bij dovend vuur met vuurvaste handschoenen The Gloves worden verwijdert, zodat de deksel 'The Top' voor het doven van het vuur en ter bescherming van de Grillring op de vuurschaal kan worden gelegd. 
The Dot WokGrill 90 voor het gebruik op de GrillRing om een wok en grillspiesen op te plaatsen. Tijdelijk met een gratis GrillSpiesen-Set, bestaande uit 6 gratis RVS spiesen van 45 cm.


Met deze GrillRing-Set kunt u makkelijk 60 gasten culinair verwennen. 

GrillRing-Set 90 BBQ Column

GrillRing-Set 90 BBQ Column

829,95

De GrillRing-Set 90 BBQ Column bestaat uit: The GrillRing 90 BBQ  Gietijzeren vuurschaa.....

GrillRing-Set 90 Column

GrillRing-Set 90 Column

789,95

The GrillRing-Set 90 Column bestaat uit: The GrillRing 90    Gietijzeren vuur.....

GrillRing-Set 90 BBQ Table

GrillRing-Set 90 BBQ Table

839,00

The GrillRing-Set 90 BBQ Table bestaat uit: The GrillRing 90 BBQ Gietijzeren vuurs.....

GrillRing-Set 90 Table

GrillRing-Set 90 Table

799,00

The GrillRing-Set 90Table bestaat uit: The GrillRing 90 Gietijzeren vuurschaal 90&.....

GrillRing-Set 90 Basic

GrillRing-Set 90 Basic

499,00

The GrillRing-Set 90 Basic bestaat uit: The GrillRing 90 Gietijzeren vuurschaal .....

GrillRing-Set 90 BBQ Basic

GrillRing-Set 90 BBQ Basic

539,00

The GrillRing-Set 90 BBQ Basic bestaat uit: The GrillRing 90 BBQ (met grillsleu.....

GrillRing-Set 90 BBQ Woodstock

GrillRing-Set 90 BBQ Woodstock

819,00

De GrillRing-Set 90 BBQ Woodstock bestaat uit: The GrillRing 90 BBQ Gietijzeren vuursch.....

GrillRing-Set 90 Woodstock

GrillRing-Set 90 Woodstock

779,00

The GrillRing-Set 90 Woodstock bestaat uit: The GrillRing 90 Gietijzeren vuurschaal 90&.....

The Dot BBQ 100 PRO

The Dot BBQ 100 PRO

129,00

Het opzetplateau 'The Dot BBQ' heeft grillsleuven die een extra houtsmaak en grillafdruk aan.....