Diverse GrillRing-Sets 90

Diverse GrillRing-Sets 90

        
 

Door het vlammenspel is het niet alleen een avontuur om te grillen, maar ook een zeer ontspannende manier van bakken en braden. De plaat wordt door de vlammen gelijkmatig verhit zodat de kans op verbranding zoals bij het reguliere barbecueën verleden tijd is. Door verschillende warmtezones, kunnen verschillende soorten vis, vlees of groente op elk moment bij perfecte temperatuur worden gegaard.

Afhankelijk voor welk set u kiest bestaat de GrillRing-Set Basic X-Large minimaal uit 3 producten:

  1. De vuurschaal is gemaakt van gietijzer. Gietijzer is zeer geschikt omdat het vuurvast (trekt niet krom) en minder roestgevoelig is als bijvoorbeeld plaatstaal. Deze 90 cm vuurschaal heeft een grotere afstand tot de vuurschaal en zomede een optima luchttoevoer en vetafvoer. Door het wegnemen van de GrillRing kunt u de schaal ook afzonderlijk als vuurschaal gebruiken.
  2. De Cortenstalen ring large onder de vuurschaal geeft stabiliteit en maakt het mogelijk deze zonder GrillRing in de schuine ‘Egg-position’ te kantelen.
  3. ‘The GrillRing’ is gemaakt van hoogwaardig 8mm gehard staal. Het staal is door een warmtebehandeling spanningsvrij gemaakt waardoor de kans op kromtrekken geminimaliseerd is en het oppervlak robuust en krasvast is. De GrillRing ‘zweeft’ in de schaal waardoor eventueel overtollig olie of vet altijd direct in de schaal wordt afgevoerd. De afstand tot de rand van de schaal maakt tevens luchttoevoer mogelijk zodat het vlammenspel volledig tot ontwikkeling kan komen. De GrillRing is in hoogte verstelbaar. De GrillRing 90 cm BBQ heeft als extra Grillsleuven waardoor uw vlees de ""striping"' en rooksmaak kan verkrijgen zoals bij het traditionele BBQ"n

De basis-set is uit te breiden met:

  • 'The Top' zorgt ervoor dat de GrillRing en schaal worden afgeschermd voor regeninval en voorkomt het eventueel verwaaien van as en vonken. Zodra de plaat op de schaal wordt geplaatst wordt het vuur onmiddellijk gedoofd en kunt u met een gerust gevoel de vuurplek verlaten. Ook heeft u met de CorTenstalen Top er een (staan) tafel bij waarop u bijvoorbeeld ook decoratie kunt plaatsen als u de GrillRing niet gebruikt.
  • 'Woodstock, Column, Table, Cubes'  U kunt uit diverse Cortenstalen zuilen kiezen, meest verkocht is de Woodstock omdat deze zowel verticaal (sta-) als horizontaal (zithoogte) geplaatst kan worden. tevens heeft deze zuil een handige mogelijkheid tot houtopslag. Gaat u voor design dan is The Table het meest geraffineerd of voor eenvoud, kies dan voor de Column of Cubes.
  • ‘The Turner’ is een handige spatel waarmee u de plaat eenvoudig schoon schraapt, het vlees kunt aansnijden en verplaatsen. De Turner kunt u tijdens het koken op de rand van de GrillRing plaatsen. In dezelfde serie is ook een grijper ‘The Tong’ extra verkrijgbaar.
  • 'The Dot 90' of 'The Dot BBQ 90' is een etagère die u extra kook- en grilloppervlakte geeft. Zeker indien u culinair wenst te koken. De Dot kan na gebruik bij dovend vuur met vuurvaste handschoenen ‘The Gloves’ worden verwijdert, zodat de deksel 'The Top' voor het doven van het vuur en ter bescherming van de Grillring op de vuurschaal kan worden gelegd. 

Met deze GrillRing-Set kunt u makkelijk 60 gasten culinair verwennen. 

 

GrillRing-Set 90 BBQ Column Large

GrillRing-Set 90 BBQ Column Large

787,95

De GrillRing-Set 90 BBQ Column Large bestaat uit: The GrillRing 90 BBQ  Gietijzere.....

GrillRing-Set 90 Column Large

GrillRing-Set 90 Column Large

747,95

De GrillRing-Set 90 Column Large bestaat uit: The GrillRing 90    Gietijzeren.....

GrillRing-Set 90 BBQ Table

GrillRing-Set 90 BBQ Table

804,65

De GrillRing-Set 90 BBQ Table bestaat uit: The GrillRing 90 BBQ Gietijzeren vuurschaal .....

GrillRing-Set 90 Table

GrillRing-Set 90 Table

765,00

De GrillRing-Set 90 Table bestaat uit: The GrillRing 90 Gietijzeren vuurschaal 90 .....

GrillRing-Set 90 Basic

GrillRing-Set 90 Basic

478,00

De GrillRing-Set 90 basic bestaat uit: The GrillRing 90 Gietijzeren vuurschaal 90&nbs.....

GrillRing-Set 90 BBQ Basic

GrillRing-Set 90 BBQ Basic

518,00

De GrillRing-Set 90 BBQ Basic bestaat uit: The GrillRing 90 BBQ met grillsleuven .....

GrillRing-Set 100 Pro

GrillRing-Set 100 Pro

1.198,00

De GrillRing-Set 100 Pro bestaat uit: The GrillRing 100 BBQ Cortenstalen vuur.....

GrillRing-Set 90 BBQ Woodstock

GrillRing-Set 90 BBQ Woodstock

787,95

De GrillRing-Set 90 BBQ Woodstock  bestaat uit: The GrillRing 90 BBQ Gietijzeren vuursc.....

GrillRing-Set 90 Woodstock

GrillRing-Set 90 Woodstock

747,95

De GrillRing-Set 90 Woodstock bestaat uit: The GrillRing 90 Gietijzeren vuurschaal 90&n.....

The Dot 90

The Dot 90

79,00

Het plateau 'The Dot 90' verruimt het kookoppervlak en kookmogelijkheden .....

The Dot BBQ 90

The Dot BBQ 90

99,00

Het opzetplateau 'The Dot BBQ' heeft grillsleuven die een extra houtsmaak en grillafdruk aan.....

test